Etusivu Latumaja/Latusauna/Kota Tapahtumat Tiedotteet Yhteystiedot Linkit

Latumaja ja LatusaunaLatumajan rakentaminen aloitettiin 2002 ja majan vihkiäisiä vietettiin 16.8.2003. Latumaja sijaitsee Harjavallan kaupungin vuokratontilla järvimäisen Kokemäenjoen rannalla Harjavallan Pirkkalassa, osoitteessa Pyydyskatu 4, 29200 HARJAVALTA. Latumajassa voidaan järjestään kokouksia, palavereja, saunailtoja, synttäreitä yms. Latumajaan mahtuu kerralla n. 25 ihmistä, kesäaikana terassia ja pihaa hyödyntäen suurempikin ryhmä voi viettää siellä kesäpäiviä ja -iltoja. Latumajan isäntänä toimii Matti Takala puh. 050 351 4059.

Latumajaa myös vuokrataan yksityisille henkilöille ja yhteisöille. Vuokrauksesta vastaa Latumajan emäntä Seija Hakala puh. 040 767 5604.

Keväällä 2007 aloitettiin Latusaunan rakentaminen ja se saatiin päätökseen syyskuussa 2007. Rakennustyö tehtiin kokonaisuudessaan talkootyönä, josta vastasivat seuran aktiivit. Suuret kiitokset siitä heille! Latusauna sijaitsee Latumajan vieressä vuokratontilla. Saunassa on omat puku- ja pesuhuoneet naisille ja miehille. Saunapuoli on yhteinen ja sinne mahtuu yhtä aikaa maksimissaan n. 25 ihmistä. Latusaunaa vuokrataan samoilla periaatteilla kuin Latumajaakin.

Katso vuokrahinnat täältä.
Katso Latumajan sijainti tästä

Yhdistyksellä on ollut kota Hiittenharjun maastossa Hiittenharju - Pitkäjärvi ulkoilureitin varrella. Kota rakennettiin talkoilla 1993 ja se toimi ulkoilijoiden ja retkeilijöiden ympärivuotisessa käytössä levähdys- ja taukopaikkana vuoteen 2010 asti. Kota jouduttiin purkamaan jatkuvan ilkivallan takia keväällä 2010.